понедељак, 1. новембар 2010.

happy :)

http://www.rs-metal.com/viewtopic.php?f=19&t=7425&p=203535#p203535

Oduševljen sam! Zaista!


Iako nemam obicaj ovo da radim, narocito ne u posebnoj temi, zelim da otvorim ovu i da narocito pohvalim clana "begemot" za istrajno, visegodisnje, promisljeno i pametno ucestvovanje na ovom nasem forumu. On je iz Srbije koliko sam razumeo, sto je i glavna stvar jer uglavnom ljudi iz Srbije provedu malo vremena ovde, par postova i cao, ako su clanovi bendova samo stavljaju vesti o bendovima i tako, dok je begemot obican clan, ucestvuje u raspravama, kaci redovno svoje pesme na forum i tako dalje, tako da covek zasluzuje pohvale za biranje ove nase male zajednice, meni licno je zapao za oko odavno po svojim pametnim postovima i super ophodjenju na forumu, nekako zasluzuje respekt ovako "preko zice".

I da nam jos dugo ostanes ovde na forumu...
Covjek odvoji vremena da nas, cak i pored rada u dalekom Kataru, obraduje uvijek inteligentnim i duhom punim postovima i naravno pjesmom!

Salut!!!

All hail begemot! :smt006

1 коментар:

  1. Прочитао сам неколико постова и могу да кажем да сам пријатно изненађен. Иако управо овај пост не схватам баш најбоље (јер се, вероватно, ради о теми у коју се не разумем), твој блог ми се у суштини заиста допао :) Инспиративан је ;) Само напред!

    ОдговориИзбриши